Polední menu od 13.11. - 17.11. 2017 (od 11:00-14:30)

Pondělí

Kaldoun

Kuřecí na paprice, náš kynutý knedlík 99

Tvarůžkové halušky s chalupářskou slaninou

a vypečenou cibulkou 129

Konfitované husí stehno se sladkokyselým bílým zelím na špeku, karlovarský a bramborový knedlík 299

Hovězí Stroganov, basmati rýže  99

Fish and chips, naše tatarská omáčka  139

Úterý

Čočková polévka s párkem a bramborem

Kuřecí špíz se zeleninou, pečené brambory,

remuláda s jarmí cibulkou  99

Konfitované husí stehno se sladkokyselým bílým zelím na špeku, karlovarský a bramborový knedlík 299

Fish and chips, naše tatarská omáčka  139

Tvarůžkové halušky s chalupářskou slaninou

a vypečenou cibulkou 129

Gratinované těstoviny s uzeným masem, hráškem, kukuřicí a sýrem 99

Středa

Valašská kyselica

Tvarůžkové halušky s chalupářskou slaninou

a vypečenou cibulkou 129

Sekaná pečeně s vepřovou panenkou, vařené brambory, zelný salát s mrkví   99

Jemně pikantní kuřecí soté, hranolky 99

Fish and chips, naše tatarská omáčka  139

Konfitované husí stehno se sladkokyselým bílým zelím na špeku, karlovarský a bramborový knedlík 299

Čtvrtek

Rajčatová polévka s bílými fazolemi a kapari

Fish and chips, naše tatarská omáčka  139

Tvarůžkové halušky s chalupářskou slaninou

a vypečenou cibulkou 129

Konfitované husí stehno se sladkokyselým bílým zelím na špeku, karlovarský a bramborový knedlík 299

Hovězí po Burgundsku, šťouchané brambory  99

Uzené kuřecí stehýnko, bramborový salát s křenem, řekdvičkou a zakysanou smetanou  99

Pátek

 

Konfitované husí stehno se sladkokyselým bílým zelím na špeku, karlovarský a bramborový knedlík 299

Tvarůžkové halušky s chalupářskou slaninou

a vypečenou cibulkou 129

Fish and chips, naše tatarská omáčka  139

--------------------------------

Polévku lze zakoupit i samostatně

bez denního menu 30

--------------------------------

Rezervace: 603 177 150, info@horakuvka.cz

Podněty, nápady: Jiřina 603 177 145

 

máte zájem získávat polední menu, newsletter s novinkami a aktualitami z Horakůvky? Přihlásit se k odběru newsletteru můžete ZDE