Polední menu od 15. - 19.1. 2018 (od 11:00-14:30)

Pondělí

Mexická polévka

Kuskus s grilovanou zeleninou, sušenými rajčaty

a limetkovou zálivkou 119

Přírodní vepřový plátek na hořčici, hranolky 99

Zeleninový salát s grilovaným hermelínem, toust 99

Fish and chips, naše tatarská omáčka 139

Hamburger z trhaného krůtího masa s čedarovou omáčkou, steakové hranolky 169

Úterý

Česneková polévka se šunkou

Fish and chips, naše tatarská omáčka 139

Cikánská hovězí pečeně, basmati rýže 99

Hamburger z trhaného krůtího masa s čedarovou omáčkou, steakové hranolky 169

Smažená cuketa, vařený brambor,

naše sweet-chilli omáčka 99

Kuskus s grilovanou zeleninou, sušenými rajčaty a limetkovou zálivkou 119

Středa

Kuřecí vývar s rýží a hráškem

Pečené vepřové maso s kyselým zelím,
náš houskový knedlík 99

Fish and chips, naše tatarská omáčka 139

Kuskus s grilovanou zeleninou, sušenými rajčaty a limetkovou zálivkou 119

Pšeničné kroupy s parmskou šunkou,
koprem a créme fraiche 99

Hamburger z trhaného krůtího masa s čedarovou omáčkou, steakové hranolky 169

Čtvrtek

Krémová čočková polévka s batáty a kari krutónky

Kuřecí nudličky na asijský způsob, hranolky 99

Hamburger z trhaného krůtího masa s čedarovou omáčkou, steakové hranolky 169

Fish and chips, naše tatarská omáčka 139

Kuskus s grilovanou zeleninou, sušenými rajčaty a limetkovou zálivkou 119

Burgundská hovězí pečeně, šťouchané brambory  99

Pátek

Valašská kyselica

Holandský řízek, bramborová kaše, kyselý okurek 99

Kuskus s grilovanou zeleninou, sušenými rajčaty

a limetkovou zálivkou 119

Bramborové gnocchi se třemi druhy sýra

a pažitkou 99

Hamburger z trhaného krůtího masa s čedarovou omáčkou, steakové hranolky 169

Fish and chips, naše tatarská omáčka 139

--------------------------------

Polévku lze zakoupit i samostatně

bez denního menu 30

--------------------------------

Rezervace: 603 177 150, info@horakuvka.cz

Podněty, nápady: Jiřina 603 177 145

 

máte zájem získávat polední menu, newsletter s novinkami a aktualitami z Horakůvky? Přihlásit se k odběru newsletteru můžete ZDE