Polední menu od 19.2. - 23.2. 2018 (od 11:00-14:30)

Pondělí

Drůbeží kaldoun s těstovinami

Vepřová sekaná s kápií, bramborová kaše,

kyselý okurek 99

Bramborové gnocchi s pestem ze sušených rajčat

a bazalky, parmezán 119

Filírované kuřecí prsíčko Supreme na fazolkách

se slaninou, rozmarýnové demi-glace,

steakové bramborové a zeleninové hranoky  159

Krůtí nudličky na pórku a slanině s kremžskou hořčicí, steakové hranolky 99

Smažený hermelín se šunkou, vařené brambory,

naše tatarská omáčka  139

Úterý

Krémová česneková polévka s rukolovým pestem

a smaženým chlebem

Vepřová líčka na majoránce se zeleným pepřem, šťouchané brambory  99

Filírované kuřecí prsíčko Supreme na fazolkách

se slaninou, rozmarýnové demi-glace,

steakové bramborové a zeleninové hranoky  159

Smažený hermelín se šunkou, vařené brambory,

naše tatarská omáčka  139

Bramborové gnocchi s pestem ze sušených rajčat

a bazalky, parmezán 119

Francouzské brambory, naše čalamáda 99

Středa

Boršč

Bramborové gnocchi s pestem ze sušených rajčat

a bazalky, parmezán 119

Hovězí pečeně s křenovou omáčkou,

náš houskový knedlík  99

Vepřový závitek se špenátem, bramborový knedlík 99

Smažený hermelín se šunkou, vařené brambory,

naše tatarská omáčka  139

Filírované kuřecí prsíčko Supreme na fazolkách

se slaninou, rozmarýnové demi-glace,

steakové bramborové a zeleninové hranoky  159

Čtvrtek

Gulášová polévka

Smažený hermelín se šunkou, vařené brambory,

naše tatarská omáčka  139

Vepřové medailonky z panenky se sýrovou omáčkou, pečené brambory 99

Bramborové gnocchi s pestem ze sušených rajčat

a bazalky, parmezán 119

Filírované kuřecí prsíčko Supreme na fazolkách

se slaninou, rozmarýnové demi-glace,

steakové bramborové a zeleninové hranoky  159

Brynzové halušky se slaninou a pažitkou  99

Pátek

Hrachová polévka s uzeným masem a krutónky

Filírované kuřecí prsíčko Supreme na fazolkách

se slaninou, rozmarýnové demi-glace,

steakové bramborové a zeleninové hranoky  159

Smažený hermelín se šunkou, vařené brambory,

naše tatarská omáčka  139

Bramborové gnocchi s pestem ze sušených rajčat

a bazalky, parmezán 119

Pikantní vepřová játra se zeleninou,

julienne hranolky  99

Fazolové lusky na kyselo s vejcem, vařené brambory  99

--------------------------------

Polévku lze zakoupit i samostatně

bez denního menu 30

--------------------------------

Rezervace: 603 177 150, info@horakuvka.cz

Podněty, nápady, stížnosti: Jiřina 603 177 145

 

máte zájem získávat polední menu, newsletter s novinkami a aktualitami z Horakůvky? Přihlásit se k odběru newsletteru můžete ZDE